Over kiekUniek

Mijn naam is Johanna Minnaard. Fotografie is mijn werk én mijn passie. De afgelopen 10 jaar volgde ik diverse cursussen en in 2015 studeerde ik af aan fotoschool keistad in Amersfoort. Zowel in de studio als op locatie werk ik graag met mensen. Daarbij zoek ik  naar een creatieve invulling. Een reportage rond het dagelijks leven van ouderen, portretten van beroepen die verdwijnen zijn voorbeelden hiervan. Regelmatig verzorg ik lezingen en workshops rond fotografie. Bijvoorbeeld als invulling van een teamuitje, familiedag of workshop op een congres. Daarnaast exposeer ik vrij werk.

Naast kiekUniek verzorg ik onder de naam UniekMoment afscheidsfotografie. Meer informatie op www.uniekmoment.nl

Exposities

 

2013 Galerie ’t Kunstuus, Heinkenszand
2015 Expositie Aegtenkapel, Amersfoort
2016 Expositie en lezing en 't kerkje van Ellesdiek
2014-2018 Open atelierroute, Zeeland.
2019 lancering boek 'wie zag ooit witte pauwen', uitgeverij anderszins

Expositie 28 en 29 september 2019, Zeeland. www.kunstspeurenindezak.nl

 

Opdrachtgevers

Rijkswaterstaat, NVRD, MeBR, diverse gemeenten, GGZ-centraal, Fiadad, Org-ID, InStijl Advies, Fysiotherapie-Enzo, ZZP-ers en particulieren.

Darja van Alten, beeldend therapeut

GGZ zocht een inspirerend en creatieve activiteit voor ons team. Bij kiekUniek waren we aan het goede adres. Johanna nam de tijd om een uniek programma voor ons te maken. Aan de hand van enkele basistechnieken zette ze ons op een creatieve manier aan het werk om onze persoonlijke kwaliteiten in beeld te brengen. Ze zorgde voor een ontspannen sfeer waardoor iedereen een gezellige en leerzame middag beleefde. kiekUniek leert je echt anders kijken; een aanrader!

Marieke de Jong, eigenaar InStijl Advies

Johanna is een TOPfotograaf! Creatief, en met een goed oog voor detail heeft ze bijzonder mooie foto’s gemaakt die ik goed kan gebruiken voor mijn website, presentaties en andere zakelijke doeleinden. We hadden een superleuk contact vooraf waarin ze mij inspireerde met hele leuke creatieve ideeën. Ze is flexibel en zeer snel met het leveren van de foto’s. De manier waarop ze meedenkt om zo mooi mogelijke foto’s te maken is geweldig! 

Fleur Fleischeuer

We wilden een unieke foto van ons drietjes aan onze ouders geven.  Johanna zorgde voor een ontspannen sfeer, luisterde goed naar onze wensen en gaf goede tips. We hebben echt lol gehad samen. De foto's zijn superleuk geworden! Mijn ouders zijn er erg blij mee. 

Fam van den End

Wat een mooie foto's van ons, de kinderen en kleinkinderen! Je manier van werken, de zorgvuldigheid en attente houding maakte dat we ervan hebben genoten. We zijn er heel blij mee.